Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 13, 2011

Little Spring, Little Me :)


Happy eid bloggers. seem that im da only one that still updating about raya. 
am i ?hey yeah. who cares right. 
hee. "biar lambat asal dapat" . hee




Proudly present. chewaaaah ==,
 ' Little Spring, Little Me '
enjoice !!!






taraaaa !! hee
so, here it is, one of my fevret baju raya.
ya, u know, i love pink. pink r my forever ever fevret colour  
im never get bored with pink :)
tak kisah la org panggil minah pink. hee





baju kurung ni my mom yg jahit tau. kain tu beli masa kat vietnam. 
murah giler wa cakap luuuu.dah la murah, colourful lak tu. bunga-bunga lagi tuuu. hee
memang memenuhi citarasa katakan. wahhhhh ==,







ok peace !
masa ni beraya dekat kampung, rumah kembar moyang kami. 
moyang kami dah meninggal, tinggal kembar dia je
tak pernah dapat jumpa dan tengok moyang tu
tapi dapat jumpa kembar dia pun jadi la
kembar seiras tuu
*tapi kenapa dh sampai generasi yg bawah-bawah ni tak de kembar pun ? hmm =='



lastly....
okey, jangan sedih :)

this picture are unedited. memang original muka aku je kena cahaya
then semua macam...
alaaaa. muka kaw je nak light.
 hahahhahaa

ok bye dearest :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

si macho said... Reply to comment

haha :D

sukaa gila gamba yg last tu XD ayat pon tak leh blah :D

fiqaliqa said... Reply to comment

@si macho

hahah.


ko tahu la dorangg. jeles manjanggg.

hahahahha. p/s : jgn g tau deme. hehe

made with love by fiqaliqa