Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 15, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa memang betul2 bez !


assalamualaikum ",

Poster Hikayat Merong Mahawangsa Konfem dah familiar kan ?


weeee. dah tengok dah lom cite  ni ??
kalau belum, pergi la tgk ! cepat cepat tau
aku dah tgk dh. hari yg ke-4 tayangan. itu pun masih ramai g yg tgk
*biasa la cuti sekolah. sgt tak bez bila tgk wayang dgn budak2 sekolah.
hahaha . dgn bangga , riak aku buat statement. hahahaha
lantok lerrrr ~

pergi la tgk kalau korang rasa :

  • nak belajar sejarah sikit sebab masa sekolah dulu tak nak amek tau .erkkkk :p
  • nak tengok muscle muscle Stephen Rahman. hakha
  • nak tengok Marcus si golden hair :) i like !
  • teknologi CGI yang canggih manggih
  • nak support Filem Tempatan YANG STANDARD filem international
  • nak tgk watak Kamawas oleh Khir Rahman yg dasyat gile jahat die
  • scene dalam filem ni yg sgt rasa mcm kt luar negara jek tau
muscle Stephen Rahman
 auwww. tgk tuh. cair ~~~~~~~


Marcus Carprenius Golden Hair Prince :)


dan byk la lagi yg beznye .
sinopsis korang carik je la kt google tu.
entry ini di tulis sebab rasa SANGAT KAGUM hasil kerja KRU . 
anak tempatan tau. bangga la weyh !
kalau xnak tgk pun, ak x untung dan x rugi -.-

p/s : ha.. jgk byk pikir. setakat berapa ringgit tiket tuh.
xkan xnak ? ^^
 


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

SYAFIQAH / S said... Reply to comment

alala tak tengok lagi :(

fiqaliqa said... Reply to comment

g tgk cpt syafiqah :) rugi tak tgk. marcus comel jew :P

made with love by fiqaliqa