Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 7, 2011

100 dah ?


assalamualaikum ^^

weee :) gembira sungguh la kan
follower tiba-tiba dah 102. wah . dah dpt angka 100.
kepada anda yg dah lebih 100 ke, beriban ke, jgn baca ye.
haha. *tahu kah anda saya sgt jelez terhadap anda .

dah berapa hari dah tak update blog
sebabnya : broadband yg dah dikuarantinkan. dah bagi abah simpan balik. haha
dan kelas MUET yang berlambak-lambak sebabnya sekarang memang demam MUET .
huu letih tak hengat jawabnya,
masa bersosial pun kurang
ngan kawan-kawan juga ngan alam maya ni



tapi terharu sebab ada juga yang follow blog tak seberapa ni
maseh banyak-banyak
semestinya sokongan dari andalah yang buat saya terus nak ber-blogging

i love my followers and my readers much !
just cant express how im thankful that u were always support me.
thanx peeps :)

thanx for reading :)
Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

3 suka komen:

storyfromme said... Reply to comment

congrats dear :)

fiqaliqa said... Reply to comment

thanx sis. tapi sis lagi byk dari saya :) hee jeles tau

khafizah said... Reply to comment

Akuh kwm ko yg paleng sejaaaaati yg ke 103!!!!

made with love by fiqaliqa