Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 1, 2012

WW #1 Terukir Di Bintang


 'Jika engkau minta satu dunia akan aku coba '
' Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia '


adore them ! 
credit : pic here and lyrics here :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

9 suka komen:

Подтверждаю (fadzli) said... Reply to comment

as salam..
terukir di bintang??

maksudnya terbang melancong?

(^^,)

apckik datnag membawa kesejukan dari rusia~

Jemput ziarah membaca entri pakcik.. ;)
syukran..entri terbaru :


Tahan air kencing punca kerosaKan buah pinggang dan pundi kencing


entri sebelum ni :

Cara meringankan solat dalam Islam


Under Guise Of Friendship

Ruby Mahabbah Fillah said... Reply to comment

rasa mcm singh ke blog yuna lak :)

Atiqah Razak said... Reply to comment

sebelum ni tak pernah nak feel lagu ni. Tapi kali ni siap background music & lirik dua kerat baru tau lagu ni sweet <3

Spudin said... Reply to comment

cool sini ...follow jugak

fiqaliqa said... Reply to comment

@Подтверждаю (fadzli)terukir di bintang, single terbaru Yuna dari album terbaru, Terukir Di Bintang :) dptkan di pasaran ye. hee

fiqaliqa said... Reply to comment

@Ruby Mahabbah Fillah hehe. ini blog Big FAN yuna. hee :)

fiqaliqa said... Reply to comment

@Atiqah Razak
kannn. sweet sgt !

NiaLidia. said... Reply to comment

sukaaa sangat dengan suara yuna. lagipun yuna ni takde lah kekwat lepas dh popular melalui youtube mcm yg sorang tu ^^

hehe join contest jommmm.
boleh dpt rm50 hehe

http://nialidia.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html
jommmmmm

fiqaliqa said... Reply to comment

@NiaLidia.

hehe. tahu xpe. thettt. sayang yuna forever. hehe :D, oh thanx invite :) insyaAllah join ya :)

made with love by fiqaliqa