Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, June 10, 2011

Namee Roslan ?



kenal die ? blogger yang tak la baru sangat, tapi sejak akhir-akhir ni meletup-meletup nama die. korang bukan blogger sangat la kalau tak kenal.tadi, abg ben ade buat entry pasal die.




tapi aku memang dah kenal , sebabnya, hari tu, 28may,  die sudi jenguk blog serabai aku ni . siap follow dan tinggal jejak lagi kat shoutbox. oh no... sangat sweet la sis ni :)


ehem-ehem. tak sangka ade orang sudi follow blog ni. kalau korang nak tahu, blog cik namee ni dah beriban follower, hasil dari berblogging dalam berapa bulan jer. impress kan ? hmm. tak caye ? g la singgah blog die.


thanx a lot dear sis namee and dear follower :)



aku paling suke entry yang ni, sebab memang kebenaran pe yang die taip. bahasa sempoi, tapi pedas derrr. kalau betul , korang boleh tersentap tau. haha. btw, thanx to u sis, cause sudi follow me, i dah follow u balik. itu wajib. sebab blog sis super bez tau !

thanx a lot. blog sis memang superb. bila ada haters, baru mencabar. hee :)


update : thanx sis sebab bg blog ni ada dalam senarai special thanks kat blog sis :) thanx a lot sis. thanx pija, inform kat aku, hehehehe :)



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

15 suka komen:

sueRAFE said... Reply to comment

bestnya.

Chempaka Sari said... Reply to comment

kecian namee kan.

fiqaliqa said... Reply to comment

sueRAFE : bez. tapi malu, ni blog taik jer. huu

fiqaliqa said... Reply to comment

Sari : aa. haters ada kat mana2 jer :)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said... Reply to comment

baru jumpa blog dia tadi..then jumpa awk punye blog..sweet~

Ena.Adrina said... Reply to comment

Mmg namee hebat + cantik :)

fiqaliqa said... Reply to comment

jolie : hee. kami sweet ker atau namee jer ? hehe.

ena : aa. gojes sgt !

nurayunni said... Reply to comment

dua2 cantik!

fiqaliqa said... Reply to comment

thanx ayunni :) korang semua pun cun :) hee keep on blogging yeee

Farhanah Mokthar said... Reply to comment

suka sangattttttt belog namee.
belog fiqaliqa ponnn besttttttttttt :)

fiqaliqa said... Reply to comment

heee. thanx farhanah :)

Lilynn Sazlin said... Reply to comment

salam.

hai.
lil datang dari 'special thanx' namee. bila lil da add namee. otomatik senarai nama dlm list 'special thanx tu' lil akan add blog dia.

klu sudi
datanglah blog lil oke?

belogcintasaya.blogspot.com

nice to meet u :)

nini said... Reply to comment

blog dia memang best...cool...=D

atiqsalleh said... Reply to comment

sape die.?? tak kenal pun.. nie baru kenal. opssss...

fiqaliqa said... Reply to comment

@atiqsalleh

hehe. statement di situu. hehe. yelah, namee baru tahun ni jd blogger :)

made with love by fiqaliqa