Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 20, 2011

kecewa lagi.menangis lagi.


sedih. bawak diri x update blog. hmm. ade org lain kesah ? idaknyaaaa. lain la kalau ni blog FL ke, tertunggu-tunggu kaw nak dengar cerita baru FL. disebabkan itulah aku merajuk. ??? daa. belahhh la weyh.merajuk dalam dunia blog sebab rasa xdek orang nak baca blog sendiri ? akhirnyaaa. sape yg rugiiii. sendiri fikir laaa. hmm. ok la. sebenarnya aku bukan la merajuk mana. kalau merajuk sebab musabab yang tak berkenaan macam contoh kat atas tuuu, hmm.memang tak laa kan,

aku merajuk sebab >ni< . hmm. mungkin belum rezeki aku lagi kot nak masuk IPTA. hmm. sedih tau takkk.penat je tunggu berbulan-bulan result nak keluar. huuuu ==' kenapa? kenapa? kenapa tak dapat? nak belajar je pun, menuntut ilmu , pun susah, pun tak dapat. bukan nak buat benda jahat punn. itu pun tak dapat.tapi bila fikir balik, mungkin belom rezeki aku , mungkin aku ni kuat, jadi Allah bagi aku dugaan macam ni, mesti ada hikmahnya kan ? huu.

malam malam ni, boleh tuju lagu takk ? boleh la ehhh ? 

 

alaa. cam tak best je xdek lirik skali. okey, jap ea, carik lirik jap.hee. 
okey, dah dapat. jom feeling feeling . huuu


Aku terluka
Ku sangka tak mungkin terjadi sekali lagi
Dulu kau kata
Tak mungkin aku kan kecewa
Hatiku akan kau jaga

Pernah ku sangka
Inilah cinta yang terindah dalam sejarah
Apakan daya aku yang menanti pelangi
Mengharap engkau yang pasti

Dan aku menangis lagi
Kecewa untuk kesekian kalinya
Dan kisah cinta yg luar biasa
Habis kau ragut semua
Kejam dirimu
Kejam dirimu

Aku kecewa pedih
Tak mungkin dapat kau faham sakitnya
Kata-katamu lah punca segala
Cinta kita kau persenda
Pergi kau pergi
Tinggalkan aku menangis lagi
Apakan daya
Aku si bodoh yang percaya kata-katamu
Puas didepan mata
Terbukti engkau lah pendusta
Bagimu hatiku tiada makna
Aku menangis lagi
Kecewa untuk kesekian kalinya
Dan kisah cinta yg luar biasa
Habis kau ragut semua
Apalagi perlu ku rasa
Aku terluka
Luka aku terus meratapi
Luka-luka kecewa
Dan aku tahu ku tahu (Hatinya)
Dalam hatiku takkan bisa merubah segala-gala
Aku terluka, aku kecewa
Tak mungkin kau kan faham sakitnya
Kerna kau lah punca segala
Cinta suci kau persia
Pergi pergi tinggalkan aku
Biar aku menangis lagi


notakukukaki : setiap kali aku dengar lagu ni, mesti aku feeling.
oh UpU. huuu :(
newayyy, aku sayang FL. lantak le die tak kenal aku punnnn. wekk. boo.
 ok bye.terima kasih sudi singgah :)


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

6 suka komen:

Addin said... Reply to comment

huhu sabar ye :) ada hikmah nya tu . insha Allah akan ada juga rezeki satu hari nanti.

serizawa's said... Reply to comment

xmau la sedih2 k..smile always..:)

fifirainbowgrey said... Reply to comment

alolo sis. tamo sedih sedih oke. try uitm bln 12 nie pulak ye :)

fiqaliqa said... Reply to comment

@Addin

tu la, mencari hikmah ni. Dia je yg tahu. huhu

fiqaliqa said... Reply to comment

@serizawa's

okey. sekarang dah okey, thanx dear :)

fiqaliqa said... Reply to comment

@fifirainbowgrey

thanx fifi :) bljar rerajin tauu :) hee

made with love by fiqaliqa