Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, October 13, 2011

Dah Konvo, Alhamdullilah :)



weet weet. sihat semua ? dah makan ? tengok tajuk entry pun buat aku rasa semangat habis. haha. Alhamdullilah, hari Sabtu 08 Oktober 2011 , aku dan kawan-kawan selesai sudah berkonvo. woot. syok gila kot. rasa macam dah besar plak diri ini. hee. Sebelum tu, nak wish Befday untuk Abah tercinta. hee. 07 Oktober hari lahir abah. so, konvo ni macam hadiah untuk abah jugak la. sentimental betol kan? hee. okey, tak payah membebel lebih, jom layan gambar je ok ? ha, sebelum lupa, Istiadat Konvokesyen Kolej UNITI-10 ni berlangsung dekat Allison Kelana Resort , Negeri Sembilan.ok , jom layannnn ~


ni lepas daftar, menunggu nak masuk dewan



sempat lagi tu nak bergambo. hee
opssss. ada yang tertido plak. hihi. ampun yaaa. buat spoil plak. hehe



kasut yang colourfull :)

okeyyy. tu diaaa. nak masuk dewan dahhh. oh nebesnyaaa.



haa. itulah gurl-gurl kesayangan saya yee. 
tasya, pijaa, ina n khausar :)
gurl je taaau. lelaki belakang tu sume bukan oke. tak geng. hee




hee. baru lepas naek stage. huh. legaaa. hii




taraaaa. Alhamdullilah. penat lelah 3 tahun, dah selesai pun :)
masa untuk begambo la kannn. hii
ni lah mak kitewww :)




sama tak ? sama tak ?



ina with me. yeayyy. dah selesai semua. 


Alhamdullilah tak de kejadian yang tak diingini masa naik stage. contoh tersadung kaki ke kan dek kerana nebes terlampau. nasib baik tak dek. group aku plak masa tu yang paling last naik, kira penutup bagi kos la. special la sikit kan. hehe. rindu gila kawan-kawan sekelas. haiii. bila la lagi dapat jumpa yeww ? 5 tahun lagi ? tah macam mana la muka korang sume kan ? hihi. semoga kita semua berjaya la jadik manusia ye :) sob sob. sedih pulakkk dah habis blaja. rindu gilaaa nak masuk kelas, nak buat prensentation, nak gadoh-gadoh  . gadoh manja je , hihi. memacam la lagi kan. yang rasa tak seronok masa tu, sekarang rasa rindu. kan kan ?


hmm . rasa nak konvo dua kali plak. hehe. tangkap gambar yang super banyak lagi. yang ni sikit je. sobs. tp tak pelah, jadilah dari tak dek. pic credit too pija and brader pija :) thanx yawww :)) nak tengok lagi ? blog meyra pun ada jugakk :) hee


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

11 suka komen:

Shaheila Nooraisah said... Reply to comment

ok cun <3

M.H said... Reply to comment

teruja gila masa konvo hari tue . ekceli sedih kena balik awal kalau boleh nak stay sampai habiss semuaa . itu lah last dapat jumpa semua batch kite . sebak gilaa !

fiqaliqa said... Reply to comment

@M.H

aah. betol tuuu. sampai umah, dah bosan. tp nak buat caner, masa mencemburui. heehe

Bobot|Azmi said... Reply to comment

tahniahh. :)

alia zainol said... Reply to comment

wah tahniah2!bile la alia pulak huhu

salwaismail said... Reply to comment

Tahniah! study dah habis, lepas ni boleh kawin!!! haha :D

Nurulbadiah Lai said... Reply to comment

cantik okey syg..

tahniah!

malas nk login hehe

fiqaliqa said... Reply to comment

@Shaheila Nooraisah

thanx sheila :) hehe

fiqaliqa said... Reply to comment

@Bobot|Azmi

thanx dear :))

fiqaliqa said... Reply to comment

@alia zainol

trimas alia :D alaa. tak lama lg, alia la plak. hehe

fiqaliqa said... Reply to comment

@Nurulbadiah Lai


hehe. kak nurul !


thanx sudi singgah dan komen :)


kak nurul lg cun double double triple :) hehehhehhe


<3 u lah akak :)

made with love by fiqaliqa