Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 8, 2011

Zebra



 
hey hey. taraaa. layout tukar lagi. ngeh ngeh ngeh. tapi kan, pelik la. rasa macam ada salah coding kot. sebab bila aku tukar background je, tak semena-mena aku punya font tak leh tukar lain. dah g kat template designer dan tekan advanced utk tukar font, tapi tak leh. buruk je rupa. huu.


keje malam ni, mengedit background blog. tah tiba-tiba aku suke zebra. ahaha. cam bez je . tak tahu la. aku ade satu shirt corak zebra tau. hee. *okey. tak de kena mengena. hehe. tu je punggg. nak suh korang usha mane lg cun background aku.


yang bunny dulu tu ke atau zebra ni ? haaa. yang mana ? hehe.kalau rajin komen la yeee :)

 


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

Atiqah Rzk said... Reply to comment

zebra. hehe. tak terlalu sakit mata.

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe. okey kan ? pening2 lalat tak pandang ? hee

June said... Reply to comment

mata kita dah la 4 umeyy .

fiqaliqa said... Reply to comment

haha. pening eh ?

made with love by fiqaliqa