Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, April 2, 2011

Diari Shopaholic di Jalan Masjid India


assalamualaikum ",

weee. seronoknya weyh.
haha. memenatkan kaki dan mempokaikan diri ko kata bez ?
bez la. sebab ini terapi tau ?

shopink mopink kan terapi perempuan
hee. lagi lagi yg gila shopink mcm aku.
hahha. shophaholic tegar katakan !
asal nmpk murah. mesti singgah ! huuu
tak boleh tahan maaaa.... !

gerak pagi tadi dgn dibawa oleh ummi dan abah tercinta. haaa
boleh la label aku anak manja
tak pe, dah ramai dah kata cam tu.
even lecturer sendiri pun kata aku anak manja.
xde hal. hee :)

bila pegi ngan family,
ofkos la pagi2 dh gerak dan balik petang mcm ni ha
balik2 terus update. hahaha

okeh, meh meh tgk hasil tangkapan aku

shawls merah. awwww. skali pandang terus terpikat !

biru firus. nanti kawen nak kaler ni. hee

kaler yg di adore sekarang !

purple !!! tgk detail sikit. hee

last but not least, murah gile kasut nih.haha.aku mmg gila kasut !

okeylah. ada lagi, tp penat nak upload. hehe
langsir utk raya pun dah siap beli tau ?. haha
sebenarnya target nak beli dress utk dinner tp laen yg nak,
laen yg dpt. apa nak buat... hee  :p

tp yg penting aku tetap utamakan yg murah tp nmpk mahal.
yg penting style terkini :)
berbelanja biar berpada,tp kena tgk2 jugak poket sendiri kan ?

okeylah. tu saja.
 :   igt nanti nak ajak si dia plak teman shopink. haha

terima kasih sudi baca :)


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

6 suka komen:

shelOve♥appLe♥ said... Reply to comment

waa. shopping !

ehda said... Reply to comment

waaa bnyaknya shopping.. ^_^

btol2 shopping sakan hehe

fiqaliqa said... Reply to comment

sheloveapple : tp x shopink habiz g. hee

fiqaliqa said... Reply to comment

ehda : ala. xla sakan sgt. hehe

Siti NorSherina Bt Rohame said... Reply to comment

banyak kot ko nye shawl....tok aku??

fiqaliqa said... Reply to comment

ina, t kita g sesame ! hehe

made with love by fiqaliqa