Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 13, 2011

Dinner bersama Kelab Pencinta Alam best night ever !


okey, ini entry kedua pasal dinner tuu !
entry pertama kan pasal aku jew.
haha. adalah sikit bersama bff tersayangs, 
tp yg ni nak cerita semua pasal dinner malam tuu
wah ! macam gempak je an ? kekonon la.

malam tu memang gengster bernama fiqaliqa ni poyo kot.
make-up ok ? haa dh lama tak make-up make-up bagai ni haa
almaklumla, terperap je kat hostel..huu tak de sape nak ngedate
oh.ok,*sekarang bukan entry cite pasal date la. 
ok, back to niat suci sebenar

malam tu sebenarnya aku n the geng jadi urusetia . 
sebabnya ni kelab kitorang laaa.hee
so agak kesibukan dan kepenatan sikit
**aku pun agak menginterprame muka lebih la kan
yela, nak kena bagi hadiah, sijil, etc .

tapi tak la sorang diri tercangok-cangok atas pentas tuu
ditemani oleh nurul khausar,dia sangat gemuruh dan tgn dia sgt sejuk.
cewah ! tak igt diri sendiri caner, tp disebabkan dah sem 6, 
so relaks je la kan, senior kottttt. hahaha

malam tu ofkos la ada red carpet kan, wajib tau !
tp dinner kitorang xla buat kat hotel gah megah tuu
kitorang dekat resort je... D'Nelayan Beach Resort Melaka. 
tempat biasa-biasa jew.tapi yg datang semua xnak kalah gaya
termasuklah aku kan,walaupun xdak dress labuh ke, 
tp ok la tuu.asalkan tak lari tema sangat kan ?
tema dia Ballroom Dinner

wah.. panjang plak dh aku berleter kan,
**bajet macam ada orang baca je sampai panjang berjela-jela ni haa. 
oh. ok, cukuplah ulasan dari saya, reporter tersayang anda.
kot ada lagi, saya akan tambah nanti yeee :)


okey, dia kata die Governor of Poker, tapi aku pun tak tau apa benda tuu.haha
die big boss, tuan punya event, diapit oleh dua besties sy yg cun melecun tuu :)


Anggun dan Bella. memang anggun kan ?


twins perhaps ?


okey, pic ni buat fiqaliqa rasa berbangga. mcm ada bakat jd camerawomen. hahaha


sherina :)


besties!! sayangs korang, nanti dah habis sem,harap leh jumpa g...huuu 


jom jom, buat muka ayu


me, pija n tasya :)


me, ekin dan mawi . ops. silap plak, fara la ! hee


fara wif tasya

ha, fyi, mlm tu, nasib baek nama aku x kena cabutan untuk maen kotak beracun tau ! 
dah nyaris kot. huu. tp disebabkan diorang nak lelaki, so, x jadilah nama aku naek. 
pehhh nasib baek ! malu kot kalau kena . huu
tapi fara kena. haha. kessian dia, takpelah,dah nasib kaw. hehe



p/s : sekarang tgh edit x habis2. hee. nak penuhkan tepek gambar besaq gedabaq lg. ;p


terima kasih sudi baca  :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

pinqy taraturuu said... Reply to comment

huhuhu..
na double dutch bole??
first commentor neyh..
hikhik..
sume cantekk laa..
real fashionista~

fiqaliqa said... Reply to comment

kena komen byk2 dulu hee :)

belom jd fashionista lg dear :)

made with love by fiqaliqa