Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 13, 2011

Tak sabar nak jumpa Yuna !


assalamualaikum !



okey, petang tadi jumpa Yuna kot !
excited kan kalau dapat jumpa Yuna ? wooha !!!








Jumpa Yuna ! aww ! siap bagi doll lagi !







ops ! jumpa live streaming je kot. haha. tak pelah, jumpa gak kan ?
haha. tepat pukul 6.30 ptg aku dh bukak laman web  BFM radio niii
almaklumla, lepas jew Yuna announce kat fb dia yg dia akan live kat radio tuuu
so, cecepat le aku on9 kan..haha

sori le kawan-kawan. ini dinamakan penyakit terlalu meminati !
kipas-susah-mati @ die hard fan yeee
harap maklum :)
itu gambar dari koleksi folder 'Yuna Sayangs' dalam lappy ni ha,,,
hehe sori la yee :)

anyway, sonok tau dpt tgk yuna live, walaupun tak dpn mata
bersyukur sesangat ! huu. die siap nyanyi lagu deeper conservation kot !
sedap gila ! shes so awesome and i will adore her till forever !
Yuna Zarai forever !! yeah ! go bebeh ! hee

shes inspired many others girls too
and most importantly, shes a Muslim girl that succeed in her own way
and always trying to pursue her dream !

satu yg saya igt dalam satu temubual Yuna kata
dulu pun die tak bertudung, tapi die bertudung sekarang sebab rasa
"saya dah besar , so, rasa malu kalau tak bertudung"
tengok , simple reasons jew .tak payah pertikaikan lagi larh
dah memang wajib menutup rambut tu wahai sayangs sekalian :)


okeylah, itu saja :)
terima kasih sudi baca :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

5 suka komen:

n'ieda_faieda said... Reply to comment

pehh...hard die fan ni cik fiqa !! haha

n'ieda_faieda said... Reply to comment

ops..slap taip..die hard fan !!

storyfromme said... Reply to comment

fad pun minat yua jugak.tapi sebab tengah bz sekarang,benti jap jadi 'kipas susah mati'.hehehe.

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe ieda ni.. aa mmg hard gile mcm nak die minat kat Yuna ! hee

fiqaliqa said... Reply to comment

ala nape benti ? kalau x leh geng . hee

made with love by fiqaliqa