Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 14, 2011

GA OurKizuna Store


assalamualaikum ^^

Ourkizuna Store ialah salah satu blogshop ye wahai kawan-kawan
dan buat masa ni dari 1-30 April mereka buat GA utk sesiapa sahaja yg berminat

jadi, dengan secara sengaja saya dgn ini telah berminat
dan mencuba nasib. mana lah tau, boleh bg prizes tuu kat adik syg saya tuu :)

simple je syarat die pun,

  1. first kena copy logo dan letak juga di sidebar *backlink tau :)
  2. then letak blog ni dlm bloglist korang
  3. tag la 3 kwn tersyg   so, yg fiqa syg :




then, korang leh la link kan entry korang kat entry 
taraaaa. siap dah, senang kan, jom la meriahkan lg :)
kalau nak join pun boleh klik link kat atas tu yee




terima kasih sudi baca :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

storyfromme said... Reply to comment

good luck dear.bz skang tak sempat nak join.papepon jangan jeles dengan followers saya :p

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe jeles la tau ! hee

Rai said... Reply to comment

salam kenalan cik fiqaliqa (hmm..uniknya nama..hehe)

thanks sudi join GA ourkizunastore. good luck ya!

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe thanx approve saya :)

made with love by fiqaliqa