Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 7, 2011

gigi anda cantik , tiada tahi gigi


assalamualaikum ^^

wee. cantiknya gigi mamat tuu
budak junior. bila nampak jew, mesti ternampak gigi dulu

heee
bukanlah sebab dia agak gelap jadi gigi dia menyerlah
tapi memang gigi dia cantik kot
mungkin part tu yang awek dia terpikat kot. uuuuuwww

tertawan !
okeylah, cukuplah puji-pujian tuu
gigi anda memang cantik
saya nak gigi macam tuu

tapi mungkin saya kena pakai braces duluu
huuu. umur dah lepas kalau nak pakai free kat klinik kerajaan
aiyaa. sedey leee :(

tgk, miley pun dah buat teeth job. cantik kan ?


nak gigi cantik juga
menawan dan tertawan
sape nak support braces ?
haha. lagipun mahal kan ?

nampaknya tak dapat la angan-angan dan impian
nak senyum lebaq sampai telinga
tapi kalau gelak tu rasa cukup luas dah . haha *tak sopan sungguh !

nak gigi cantik. menawan dan tertawan
ayat ini memang di ulang banyak kali
impian yang tak kesampaian
kena la repeat byk kali kan ?
jadi, bila saya dah ada duit beriban sampai boleh iphone5,
saya akan segera memakai braces

tapi ada orang kata pakai braces dosa
sebabnya mengubah ciptaan. tak tahu la
tapi tak kan salah kalau nak elok sikit ?
hee. nantilah saya tanya ustazah ye

malam ni memang menaip menggunakan bahasa formal
poyo tak hingat tak tahu sebab apa.

tapi tak pela kalau susunan gigi tak berapa seteret asalkan gigi
tak ada tahi gigi selambak !
aduh. ni lagi satu problem
tolong oke.tolong jaga sikit tahi-tahi di gigi tuu

jangan jadi muka macho,hensem , cun macam model
tapi... bila bukak mulut. awww !
shing !!!! pancaran terkena orang lain. haha
ops sori :) saya tau gigi saya pun tak cantik sampai boleh buat iklan colgate

heee
doakan saya agar dapat memakai braces sebelum saya kawen
hehe. ada niat nak kawen di situuu :)
dan jangan ada tahi gigi ya ?hee


cantik kan ? colorful gituuuu


okeylah, terima kasih sudi baca :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

9 suka komen:

fyrafauzi said... Reply to comment

kita pun nak pakai braces tapi taktahu lah bila T-T


Jom baca: i'm in LOVE with Usop Wilcharrrr

fiqaliqa said... Reply to comment

jom jom pakai sesame :) hehe ok dear

saya_arief said... Reply to comment

nak pakai railway track tu jugak la.
:p

fiqaliqa said... Reply to comment

arief : jom.jom .blanje la fiqaliqa ni braces. hehe

saya_arief said... Reply to comment

ok set.no problem.

fiqaliqa said... Reply to comment

ha, nanti tuntut betul2 kunk ;p

sueRAFE said... Reply to comment

suka org pakai braces nampak comel sngat :]

nak pakai tapi gigi alhamdulillah awesome dah :]

fiqaliqa said... Reply to comment

@sue : wah. alhamdullilah gg dh awesome :)

hee doakan fiqa dpt satu hari nanti yee :)

Farid Arifin said... Reply to comment

Pendakap gigi punca kanser usus

made with love by fiqaliqa