Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, June 22, 2011

4.00 flat, Bio-Oil, Bubu dan Bla-bla ~



assalamualaikum ^^


selamat tengahari semua :) hari ni hari rabu. so ramai yang buat entry wordless Wednesday. tapi, memang aku ni langsung tak tahu la pe ke benda nye tuu. huu. so, aku pun tak join la. berlambak kot kat dashboard. sume entry mcm tuu. nak join. tapi aku tak tahu hujung pangkal ceritanya... huu. tak pe lah, esok aku buat wordless thursday. hahha. ade ke ?


okeylah. tiba-tiba malam tadi sebelum nak tido , aku tengok-tengok dulu gambar dalam lappy ni. tiba-tiba jumpa gambar niii.


hahhahah. memandangkan aku tak de keje dan tak boleh tido. so aku edit gamba ni. haha. nak tahu kenapa aku bulatkan benda-benda tuu ?


tengok dulu gambar pertama . yg botol kecik tuu, BIO-OIL. biasalah kat asrama, masa ni la kita nak cuba macam-macam produk yang kawan-kawan kite cuba.bila ade je produk yang elok sebab dorang dah try, mula lah nak try jugak. haha.lagi pun kulit aku tak la licin bak kulit telur. sebab aku sakai masa kecik, so banyak la kesan parutnya... newayyy, korang kena try BIO-OIL nii. memang berkesan tauu.tapi aku ni suke buat benda separuh jalan. konon-konon letak tepi bantal, nanti sebelum tido boleh la sapu kan.alih-alih, harammmm... bila dah ngantuk.. terus lelap. tak fikir dah derr BIO-OIL ke, parut ke . haha


hampeh jerr. so, bulat yang kedua kat gambar pertama tuu, note dekat dinding. ade 4 love kan ? tulis pun 4.00. ni konon-konon pembakar semangat la kan.. nak dapat 4.00 flat bila time exam. tapi bila adik aku datang masa hantar aku kat hostel, ape tau die cakap , ala.. kakak ni poyo je lebih. study idak punnn. hampeh punya adik. roomate aku pun selalu ingatkan aku azam tuu bila aku study then tiba-tiba aku rasa malas, dorang suh tengok pe yang aku dok tampal beriya tuu. 4.000 flattttt. hahaha


okey, benda ekstra lain yang mesti ada ialah. headphone tuuu. ni aku guna dengan lappy. so bila habis guna, memang situ la tempat die. hehe. sume kat situu :) pastu benda wajib ada, tedyy bear dan bantal busuk. haha. aku punya versi bantal busuk bukan yang kecik-kecik. besar punyaaa. bantal ni memang tak kasi orang lain pakai la. wat segan jerr. haha. kalau nak pinjam, spongebob tu boleh aaa.hee


teddy mr.bean tu name die bubu. hehe. saje nak g tau. hahaha. bubu tu memang penting. cer tengok gamba kat bawah blog ni pun ada bubu. hee :) ha ha,. ade jugak penutup mata kat situu. sebab aku kadang-kadang penakut... kadang-kadang je laaa. so, kena la pakai, supaya nampak gelap gelita, tak takut la.. hee


yang paling tak boleh bellaaa. 4.000 flat tuu. rasa kelakar lak. hehe. tapi sume ni dah tak de dah. huu rindu gileee. dah tak boleh sembang-sembang malam-malam sampai masing-masing tertido. dah tak boleh nak mengadu domba ape-ape lagi. duduk 3 tahun dengan kawan-kawan saat yang paling terindah. huu


nanti aku nak wat special entry pasal korang :) sebab rindu gegileee. hmm. katil tuuu. rindu sangat gileee.sorri entry macam tahi. hee :)



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

apik pehe said... Reply to comment

biasa lah tu kalau rindu..hehehe..
ape lagi..buat la reunion..hehehe

fiqaliqa said... Reply to comment

nak jugak. tapi semua bz.. huu. study lg bez dari keje. huu

made with love by fiqaliqa