Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 11, 2011

Apa salah aku ?


soalan cepu emas. sape jawab dapat emas. 
tak dapat aiskrim wall double dutch dah.betull. 
tp sape dapat bg jawapan yang betul la.


this entry for whom it may connect with. sape mkn cili. terasa pedasnya.


hai.
 eh, aku tak kenal pun kaw perempuan.
 aku rasa aku tambah tak nak kenal lagi sekarang. 
meluat. 
menyampah.


oh. sori. aku tak patut salahkan kaw. 
mungkin aku yang tak tahu jaga sang kekasih kan. 
mungkin kaw pun sedang berseronok ronok sebab aku dah give up kan. 
its okey.
berseronok la selagi kaw boleh.


seronok jadi punca kan ?
seronok merampas kan ?


tak masuk akal kaw kata tak tahu status sebenar kami kan. 
aku tak bodoh.
 aku tak tahu la kot kaw yang bodoh. tah. benci aku ? lantak kaw larh.


mungkin aku yang tak bertuah.


belum lagi di kurniakan lelaki yang sedar aku sentiasa ada untuk dia.


buang masa kan ?


aku manusia paling bangang sekali kaw orang buat mcm ni.


but, its okey.


satu je soalan aku nak tanye kaw.


apa salah aku ?


apa salah aku ?


apa salah aku ?


aku angkat bendera putih. kaw menang. aku kalah.


terima kasih !!

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

3 suka komen:

azreen ashreen said... Reply to comment

k0 npe beb?

June said... Reply to comment

what the hell with that women . kacau daun orang ke ??

fifirainbowgrey said... Reply to comment

sis, taya layan org cmtu. juz ignore them. chill ya :)

made with love by fiqaliqa