Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, August 15, 2011

Hectic Me .


orang lain sabtu ahad masa bersuka ria, enjoy duduk rumah , lepas sahur boleh tido sampai tengahari layan bantal busuk, syoknya ! tilam yang empukk lg enak, adeyyhh.
wahhh. aku nak jugakkkk.

tapi aku sabtu ahad terpaksa kerja, lebih mensadiskan lagi, 
hari yang befday sendiri pun kena kerja. huu. 
penat woooo. weekend adalah time kerja yang paling memenatkan.
yelah, dah keje kat mall,mane tak penattt. huwaaa.
 org ramai dtg konfem la nak shopink time weekend kan ? huu
 
aku berkerja keras macam nak timbul muscle-muscle. ahaha


bayangkan la, satu cutomer, nak try beribu baju, beribu baju tu plak, tak semestinya semua ada kat kaunter, yang kat dalam stor tu haaa. aishhh. dah kena menyelongkar lak tuuu. lagi-lagi kalau die nak try baju yang stok die dalam kotak berat nak mam*** . haiii. lagi-lagi bulan puasa ni, rasa nak pengsan eden. 
 
  pastu dah penat den mencari kan die punya saiz sume, 
boleh plak maen belahhh jerrrr. 
arghhh. customer mcm ni pun ada?? grrr. masak kunk,  tahu laaa.


so, wahai anda-anda sekalian, 
tolonglah, masa bershopink tuuu, 
prihatin sedikit pada kami yang melayan anda ni. 
bulan puasa derrr, agak-agak laaa
 
memang la itu kerja kitorang, tapi bukan anda sorang jer customernyaaa. 
tolonglah sabar sebab kitorang bukan robot. huwaaa.


kalau boleh, aku pun nak superpower,macam supermakkk, terbang terus nak amek stok ke hulur kehilir. 


tapi nak buat mcm mane, 
aku hanya seorang gadis comel sopan santun dan suke perasan. 
haha. 
tak de superpower langsung,
 walaupun muscle agak-agak nak naik dah ni.ahahha.


hari ni aku dah 21 tahun dan 3 hari, ecewahhh :) 
sebabkan aku sibuk sangat kerja,
just makan kek kat umah je la, dengan cekodok fevret aku sambil tengok badminton. 
uhh. btw, chong wei jgn sedih kalah yeee. 
i will always uuu. 
hee :)



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

hamzah ian said... Reply to comment

aku sedih chong wei kalah... sobsss

Atiqah Rzk said... Reply to comment

hahaha. lawak la. macam2 la customer ni.

fiqaliqa said... Reply to comment

@hamzah ian

aku pun sedih. sobs. sedih sbb aku xdpt tgk . huuuu. aku rasa ,LIN DAN men mendrem ni kotttt.huuu

fiqaliqa said... Reply to comment

@Atiqah Rzk

haha. memang, macam2 ragam. letih woooo nak melayannn. huwaaaa -.- nak superpowerrrr

made with love by fiqaliqa