Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, February 16, 2011

adeyyyyyyyyy blog aku berat ke ???


assalamualaikum

di malam hari ni, just nak tanye korg wahai blogger. adakah blog aku ni lambat gila nk loading ??
kalau betul angkat mulut

haa
komen la tau.
kalau ada tips apa apa bg la jgk.
aku kan newbie lagi. huhu

tolong ye. tolong tau :)
sape tau macam mane nak cek kelajuan blog bila kita bukak pn bg tau ye ?
tolong tau. hehe

terima kasih sangat sangat.
Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

3 suka komen:

a n a . i z z t y said... Reply to comment

erkk..no lah...ok jer....tak berat pon... :)

aNnE said... Reply to comment

http://annenyss.blogspot.com/p/berat-badan.html

kalau kurang 100kb , kira okay lagi :)

fiqaliqa said... Reply to comment

oh. xla berat kan ? huu. lega. :)

made with love by fiqaliqa