Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, February 14, 2011

bila dewan peksa jadi medan runway !


assalamualikum ^^, 


hye korg sume...alahai susahnye exam td
adeyyyy pening pening lalat nak jawab. huuuuu
nak nangis tp nanti jd kontroversi plak. huhu
sedey gile nak jwb peksa td -.-


subjek investment mmg susah weyhhhhhhh
udah le bersengkang mate sampai pg , paz2 exam pg, kena bgn pagi lg
ishh mau bengkak mate jd panda lak ni. haish


sempat g posing. ahaa ~


tp yg kelakarnya bila ada yg buat dewan peksa mcm runway plak
mekap jgn cite , sampai menepung !! haha
ni niat nk jwb exam ke nk jd model lam dewan tu ?
haloooo , ini bukannya pwtc ke mitc ke sacc ke ape ape.
xdek pun besar gedabak pun
ta paham ta paham


mekap satu hal, nasib baik kolej ni wajib kai baju kurung,
kalau x....hmmm mcm mcm fesyen la ade .
kalau nak berfesyen pun, agak agak la, jgn sampai jd mangsa fesyen. burok benor !!! 
kasut tak boleh tinggi lagi ker ?
boleh lawan lady gaga macam tuh
ahahahaha
iluminati la weyhhhh


*xleh bela....
*xleh g der.....


renung renungkan la ye ...
wahai model tersesat . jgn la buat bijik mate org lain rasa nak keluar ketumbit plus ulser je. hahaha


haha nak terkeluar bijik mata mcm ni -.- hahaha

terima kasih sudi baca :)
Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

a n a . i z z t y said... Reply to comment

gudluck for your exam ye :)
i'm done follow your blog ^^,

fiqaliqa said... Reply to comment

thanx ana :)

!tomatokering! :) said... Reply to comment

gudluk fiqa ! ;D


fiqa try google carik cara timbang blog :)

fiqaliqa said... Reply to comment

cik tomato kering : wah !! komen fiqa punye entry. ni nk kena wt post ni. hehe thanx darl :)

made with love by fiqaliqa