Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, March 22, 2011

Contest GAYA & FESYEN oleh CUNDAA


assalamualaikum ",

hye semua. ini 2nd time nk join contest ni. hehe


contest kali ni dinamakan CONTEST GAYA DAN FESYEN oleh blog  CERITA CUNDAA
syarat dia korang boleh tengok kt blog ni.
korang boleh letak gamba apa-apa pun asalkan posing tu tak menyakitkan mata yang memandang okey ?
hehhehe. okeyla, tanpa membuang masa, 
inilah gambar yg akan aku letak sbg wakil fiqaliqa fashionista . heheheh

ha, ni boleh dikatakan fesyen korporat la
sebab kami semua pakai kemeja dan seluar slack 
kalau yg pakai sweater tu, dalam sweater tu pun pakai kemeja gak
oleh kerana masa ni kt Cameron Highlands, sooo sejuk la sikit 
tu pakai sweater tu  :)



kalau terasa nak join jugak. meh meh klik sini  :)



tag :






Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

6 suka komen:

syairahmohdanuar said... Reply to comment

cutenye gmbar.gudluck tau! :D

fiqaliqa said... Reply to comment

syairah : hehe maseh2. kamu pun comel jgk :)

cunndaa said... Reply to comment

done check ur n3...
tengs joining my contest darling...
gud luck...
sume cute2, espclly yg kat tengah tu ...hehee

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe ok. tp saya belum letak kt sidebar lg

fitri que said... Reply to comment

followback ea.. http://fitryque.blogspot.com/

fitri que said... Reply to comment

@cunndaa
sweet

made with love by fiqaliqa