Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 14, 2011

Jatuh Cinta?Maseh Abg Stalker


assalamualaikum ^^

wah ! jatuh cinta ? jiwang plak tetiba
jatuh cinta kat sapa ni ? bukan manusia ?
habis tu jatuh cinta kat spesis apa lak ?
aku ni tak normal ker ?
ewww ! stop that crap fiqa !

dan sudah semestinya bukan dekat Abg Stalker.
nak mampuih ka ? sat g aku kena balun dengan kakak stalker kunk
naya jew. hee so, aku jatuh cinta kat sape ni ?
siap terima kaseh kat abg stalker lagi ?


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



okeylah ,,,,xnak la buat efek konon suspen tuu.hee
sebenarnya dah jatuh cinta kat lagu niiii maybe korang pernah dgr jgk
aku rasa dah lama kot. tapi aku je yg baru tau. huu
kesian kan ?

okey, memula aku jumpa lagu ni kat blog sorang blogger ni, tapi tak tau tajuk die
so dengar je la... tapi tadi singgah dan follow blog Abg Stalker
blog abg ni pun letak lagu ni ! wah ! sonok aku dengar.
terkinja-kinja, tersengih-sengih tau .haha
feeling habis katakan !


terima lah ! taraaaaa !!!!






aku pun cepat-cepat tanya abg stalker lagu pa ni ?
wah ! terkejut weyh, abg stalker cepat jew balas tau !
"Zivillia Band - Aishiteru"
okey. dengan pantasnya jari jemari menaip !
excited aku. haha. terus carik lagu ni kat youtube :) hee


thanx pokcik youtube dan abg stalker
layan ok lagu ni ? hee. *ini satu paksaan !



terima kasih sudi baca :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

n'ieda_faieda said... Reply to comment

memang lagu ni best !!
haha.. aishiteru !! :)

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe kan ieda ? bez kan ? hehe

sueRAFE said... Reply to comment

lagu ni mmg best dah lama dah tersusun dalam mp3

fiqaliqa said... Reply to comment

@sue : tu la die. rugi baru tau.huu

made with love by fiqaliqa