Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, April 27, 2011

Nak aiskrim Baskin Robbin ?



assalamualaikum ^^

hee. sebok update, tak sedar lak follower dah 200 ! hee. terima kasih semua! wee. okey, aku tahu follower korang beriban. okey, tahniah ! hehe. aku ni baru merangkak dalam dunia blogging ni. walaupun dah lama ada akaun blog ni. huhu. rugi-rugi. rugi sebab aku tak melibatkan diri dalam dunia blog ni dari dulu lagi. huhu

apa-pun, tak baik kenang benda dah lepas ni ~ barang yang lepas jgn dikenang. *dialog cite hantu kak limah* baiklah, follower aku yang ke 200 ialah cik era. maseh ye !

oleh itu, malam ni aku rasa nak belanja semua follower-follower aku aiskrim Baskin Robbin ! sedap woo ! dah leleh air liur ni ha.. aku memang suke gile aiskim selain coklat. hee. coklat tetap no 1 bebeh.

so, macam mana nak dapat aiskrim ni ? senang jer. dengan membaca entry ni je. korang dah boleh dapat. hebak tak aku temberang. hehe.okey, terimalah, wahai kamu semua, 

sesungguhnya, saya amat sayang kamu semua deyh ! tanpa kamu, siapa la saya kan ? hanya blogger yang hina dina dan konon nak femes. ops ! tak baik tau. sampai hati naa.




malam ni semua layan hindustan, tapi aku ? tak tau nak wat ape. so, aku rasa nak belanja korang semua. hee cara dunia maya. hahahaha. hebakkkk tak ?

hee. okey, terima kasih sudi baca :)


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

3 suka komen:

Meyra Haney said... Reply to comment

banyak la kau nyew hebakk mi . aku nak betul2 punya . nak jadi friend skali lagi lahh . haha ((:

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe hebakkk la tuuu. dah rasa lom ?

storyfromme said... Reply to comment

nak baskin robin jugak.

made with love by fiqaliqa