Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 3, 2011

romantik wooo !


assalamualaikum ",

twit twit
baru balik dari pasar nih.
teman ummi tersayang beli ikan,sayur mayur
terus terang la, aku bukan pandai masak pon
so, benda cenggini la kau bleh tlg ummi
hehe. setakat masak sikit2 boleh la. *kot . hee

dan tadi aku dah jumpa dah skirt ala-ala hana tajima dan yuna .
awww. teruja nak pakai time dinner nanti !

okey. sebelum meluahkan lebih lg rasa keterujaan melampau tuh
meh kita kembali ke pangkal jalan
main point entry ni yela, kau nak cite,

tadi terserempak ngan satu couple nih.
fuyooooh ! romantik gile
muka dah mmg sepadan, sedondon sume ah

bukan setakat lintas jalan je pimpin tangan
jalan nak g pasar pun pegang tangan
romantik gila. nampak sinar kebahagiaan di situ :)
hehe.

ni bukan couple biasa korg nampak
bukan couple yg bila kita terpandang je,
rasa meluat memenuhi segenap ruang hati.
bukan.. ini yang bila korang terpandang korang kan tersenyum :)
macam aku :) hee

ni couple warga emas tau ?
tapi macam baru bercinta. sonok je tgk
aku dok perhatikan je uncle n aunty ni
konon berangan nanti tua nak macam tu jgk

pergi mana-mana tetap loving !
bukan dosa pon
halal kot kalau dah kawen.

waaa tak sabar la plak !
haha. terserlah sisi gatal aku di situ. ops !



akhir kata ;
hargailah orang yang anda cintai ok ?
sayangilah sepenuh hati tuu :)
tapi yg penting jgn lebih sayang dari Allah s.w.t tau ?


terima kasih sudi baca :)
Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

ehda said... Reply to comment

awuuU !! sweet larh uncle n aunty 2..

nk tgk skirt 2...mst cun ko kn pndai b'fsyen nih

misz farahniza said... Reply to comment

comel.....

fiqaliqa said... Reply to comment

ehda : mmg sweet weyh :) tak rasa sakit mata pun tau :) hee

fiqaliqa said... Reply to comment

misz farahniza : comel comel :)

made with love by fiqaliqa