Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, May 22, 2011

header oh header


okey. kawan2 blogger lain sume dah tuka header. pakai phothoshop bagai, tapi aku tak reti. huu. tapi aku nak tukar jgk. header aku buruk, hodoh. malu wooo. huu . so, aku pun edit la header baru. heheh.tapi aku mampu guna photoscape je =='

jeng jeng jeng. dah tuka dah . jom tgk history header blog aku ni. hehehe :)





dulu nama blog ni coklatvanilla :)

V
V
V
V


coklatvanilla. sedap tak ?

V
V
V
V



lepas tu rasa nak guna nama sendiri lak

V
V
V
V



tapi macam dah bosan, so tuka lagi :)
aku memang suke fashions, style dan bergosip. hahahaha

V
V
V
V



then, sempena nak buat 1st GA, aku tukar header lagi

siap ada tagline
"fiqaliqa memang bukan fashionista"
hahaha

V
V
V
V
V



haaaaaaaaa. ni la yang latest !
dengan bear ! bear ni nama bubu ! hee :)
bear ni seribu maknenyer :)

lepas ni kalau rajin nak tuka background plak. hee :)
hope korang suke :)
kalau suka, like la :)



terima kasih sudi baca :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

CIK FERRA AWW said... Reply to comment

I RASA YG THE LATEST ONE NI DAH CUKUP COMEL. BETTER LAH. NAMPAK KELAS GITU

fiqaliqa said... Reply to comment

heee thanx cik ferra, nak buat transparent punye, tapi tak reti guna Photoshop. huu

made with love by fiqaliqa