Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, May 28, 2011

misi mencari kerja : success !



assalamualaikum ^^


korang pun tahu kan aku memang memulakan misi ni mula dari minggu lepas ?lepas cite pasal preparation sume, tiba-tiba aku hilang. diam jer. huu. blogwalking pun tak, update post pun jarang-jarang jer.


kesian blog ni. terkontang-kanting jer. huu. sedih-sedih.


jadi, sekarang ni aku nak g tau la sebab segala ini berlaku. huu. sebabnya misi mencari kerja tu dah berjaya. aku dah dapat kerja temporary la buat masa ni. tak nak la selama-lamanya. huu.


keje biasa je kan, tak kan nak selamanya. ha, thanx pada yang bagi iklan jawatan kosong kat aku, macam akak senior masa kat skolah dulu, kak refhatul yang bagi iklan jawatan kosong jadi cikgu tadika ke pembantu tah, tapi masalahnya, jauh la dekat bangi tuu. hehe. kite nak dok umah je kak.hee


sekarang, dah lima hari aku keje. penat wooo. lagi-lagi sekarang company tu ada wat warehouse sale. tu yang makin parah jadinya. tiap-tiap hari balik malam. wuu. penat. kalau time full day lagi tak menahan.


rasa nak tercabut ha tangan ,kaki , pinggang sume. huu.kalau boleh dah lama aku tuka dengan sparepart lain.haha. tapi tak leh lak. so, terima je la. kate nak keje kan.? huu


tu yang on9 pun tak selalu. sori sebab tak dapat bw kat blog korang, tak dapat nak follow mane yang follow blog ni, sebab masa tak menginzinkan. thanx pada yang sudi jenguk walaupun blog ni terkontang-kanting ye.


thanx. nanti ada masa aku akan buat semua tuu. hee :)



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

3 suka komen:

Diera Tekikushika said... Reply to comment

wahhh bestla da keje. kita blom ag T_T

btw, sy da dpt hadiah GA awak, thanks ya !

Rai said... Reply to comment

congrats..keja baik2..

アヌム ちゃん said... Reply to comment

Salam. moshi2..singgah jalan2 bw sini~
Dah lama tak bw ni rindu pulak :)
Visit dari frommetoyou
Arigatou (^____^)

made with love by fiqaliqa