Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, August 30, 2012

Header Jumbo


Tiba tiba tangan gatal nak maen edit edit. rasa macam dah lapuk je header lama tu. tapi bila tukar tadi, perghhh. gabak besar le plak. terus tukar title jadi Header Jumbo. elok elok title nak bubuh Oh, My New Header. haha. terus tak jadi kaw. tengok header keluar2 besak gabak macam tu. haishhh. xpe lah kannn. tapi sori la kalau buat lambat loading ye. lambat loading mesti lambat nak bukak kan blog ni ? bila lambat nak bukak, means tade saper la nak singgah jenguk blog ko ni fiqah oiiii. haha. padan muke sendiri.

cut the crap. sekarang nak tayang disebalik pembikinan Header Jumbo ni. hewhew


first attempt : macam simple sgt je.
 tapi aku suka efek ala ala di taman bunga tu. hehe



2nd attempt. menambahkan bilangan muka2 sendiri. haha. 
satu dr tahun 2011, satu lg dr tahun 2012


akhirnya, pilih yg ni jugakkk. 
tapi terperasan plak mcm laen je bunyik trademark tu. 
oh rupanya terlupa satu lg ayat. haha

then, tanpa mengira saiz, maen upload je. tiba2 dah terJumbo plak kannn. maaf la ye kalau buat lama loading nyaaaa. heee jangan jemu plak ye :) itu lah saja update terkini dari sy seorang yang malas nk update belog. huhu



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

1 suka komen:

made with love by fiqaliqa