Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 10, 2012

what happen to me ?


its been a long time huh ? now its October babe. post yg lepas OGOS je ado. lame lame lame.
dh jd grandmother story dah.

anyway, sedar tak sedar dah 5 minggu start new semester. 
new semester bermula dengan kisah sadis aku tak dapat hostel. weyhh. sadis la tahu tak ?
terpaksa berulang alik dan menumpang setinggan sana sini. penat tawuuu.

bukan tak nak duduk rumah sewa, duduk luar dari kawasan kampus, but then, 
bila fikir balik, rasa diri tak mampu.

kewangan la ofkos . 
well, duduk luar, aku prefer ada transport. senang la nak ulang alik pun pegi kelas and whatsoeva.
and banyak la lagi sebab musabab. haha

so akhirnya setelah dua minggu ulang alik pejabat kolej buat muka kesian bagi surat tu surat ni, akhirnya dapatlah aku duduk hostel. yuhuuuu

malangnya, aku dapat hostel yang jauh dari membe2 laen. so sedih. my bff tasya pun jauh nun di sana. huhui. baru ingat sem ni nak sebilik. haishh. apa nak buat. syukurlah dapat hostel, kalau duduk luar, lagi sadiss.

and now, semua dah settel down, 
duduk lah aman di sini teruskan study untuk sem ni. yeayy. fighting ! hehe

elak kan stress, watch running man korea and dance like kwang-vatar. haha

annyeong ! 


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

made with love by fiqaliqa