Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, April 18, 2011

Contest Gambar Desktop Lappy


assalamualaikum ^^

wee, bosan lak kan, so, rasa free nak join contest ni bila cik gugu ajak
hee. thanx cik gugu.


sebenarnya ada byk gambar desktop aku.hahaha biasa la tengah bosan
lagipun gambar desktop aku tukar-tukar setiap 10 minit. sooo ta tau nak pilih mana.haha
so, aku decided nak masukkan semua sekali. boleh ? hahaha

1-yuna with her band :)


2-yuna latest picture :)

3-yuna dan qi. so suuwittt :)

4-yuna stars wars ! haha

5-yuna inspired me :)

okey, tak larh.. aku rasa nak pilih yang no 1 tuuu
Yuna With Her Band :)
byk lg sebenarnya, tapi kunk geram lak admin contest ni nak melayan aku..hee
reasonsnya aku guna desktop background ni ialah, 
aku memang kipas-susah-mati YUNA okey ?
die cantik, bijak dan talented.
walaupun memakai tudung, tapi tak de halangan nak jadi apa yang die nak.
itulah yang inspired aku :)

oh.okey, ni bukan contest Saya & Yuna larh.
hee


okey, nak tag :


kalau nak join, klik sini ya :)



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

storyfromme said... Reply to comment

ika ni memang 'kipas susah mati' yuna eh.tabik spring la!

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe mestilah :) hee

..arcmabaharin.. said... Reply to comment

wahhhh kipas susah mati yuna lah ;)

gdlak ye.
tq jOin.

fiqaliqa said... Reply to comment

hee ok, thanx dear :)

made with love by fiqaliqa