Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 21, 2011

Study Week


warh. lenguhnya mata. sebenarnya petang ni on9 nak bukak game
baking life la, tapi asal tak leh ha ?
kambeng tol. huu .

eh, eh berminyak lak mouse ni.
oh, tgh kudap-kudap daging buger. hee. nak?
mana lak tisu nih ?

oh, rupanya time cuti study week ni
sepatutnya aku menelaah. iaitu study. S-T-U-D-Y
bukannya sebok dengan game !
haish ~ ala nak wat caner
dah aku berlagak habis tinggalkan semua nota kat hostel
haram sehelai nota pun nak angkut

haish. itu la, berlagak lagi, time lepas Muet, terus balik umah
dah terbau-bau masakan ummi masa jawab exam Muet lagi tau
haha. okey, itu alasan jek. sebenarnya, aku memang lupa
aku nak exam 27 April ni.

bukan buat-buat lupa, tapi sungguh !
rasa macam dah cuti sem plak bila dah habis Muet tuu
haiyaa. padahal ada 4 paper lg menunggu !
mentang-mentang dah sem 6, bajet lak xnak bawak balik nota
time study week. huu. akhirnya aku sendiri yang menyesal

oleh sebab kekesalan itulah, maka dengan ini
aku terpaksa la balik hostel awal. iaitu dua hari sebelum exam.
huu. sedey, cadangnya nak balik pagi exam tuu.-.-'
terbuktilah, niat yang tak baik macam aku ni
memang tak akan terjadi.
"pemalas pun pada-pada larh"
ye, aku tau, korang nak cakap cam tuuu. hee
tak pun dialog lain larh ~

ok, dah menyesal dah ni -.-
eh, td tgk marimar tak ? bez woo cite die
walaupun bahasa dorang kadan-kadang ganas
tapi aku layan cite philippines ngan mexico
cam bes lak. tapi yg tak besnya, dorang suka seksi sangat

adeyyy. makin keluar ilmu aku yang tak seberapa ni
hee. dah time ni leh lepak tgk tv kan, so, kita kena la
manfaatkan masa yang ada ni.. hee :)

hero kemain hensem
okey, tu dia. hero ngan heroin cerita Marimar ni. nak tgk lagi, g google, hee.jalan cerita bez gak larh tak kan nak sinopsis kot. t jd cerita lain aku buat. terus box-office ! haha  XD


oh.oklah, itu saja .sebelum merapu dengan lebih panjang lagi


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

Rad Zuan said... Reply to comment

owhh~
study week~
a story about study week~
here~

http://tokidokidikaki.blogspot.com/2011/04/chill-dulu-bebeh.html

l a l a , S h a h e i l a said... Reply to comment

aku takda study week,

terus exam dah ni, tapi sempat g bukak blog..

har3..

Cik JuneD said... Reply to comment

gud luck untuk exam t...
(^____-)V

fiqaliqa said... Reply to comment

@june : hee thanx jun :)

@sheila : tak pe ah, hang dh terer.hehe

@radzuan : ye. pasal study week ni.hee

made with love by fiqaliqa