Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, April 21, 2011

*update* Fiqaliqa Fashionista 1st GiveAway . Batch 1


assalamualaikum ^^

okey, kat bawah ni list nama yg join Fiqaliqa Fashionista 1st GiveAway.
ni adalah Batch 1. iaitu dari 17-30 APRIL senang sikit nak cek lepas ni :)
Ajak lg membe join ya, sebab tarikh tutup 17/5/2011

terima kasih banyak2.sila pastikan ye semua syarat2 dari step 1-5 complete :)
kalau tak, anda mungkin akan disqualified.
*step no 2 tu,bg yg tak follow, taip la sikit nape nak join GA plak :) 
nanti tak adil pulak kalau stengah ada yg taip, setengah xde kan ?

**sori sebab tak mention terang-terangan sebelum ni .hee

  1. Lelord  
  2. Zaikulim step 2 tak complete
  3. Fadwa  
  4. Ieda  
  5. Anim  
  6. Nanakimie  
  7. Fieda  
  8. Taufidris  
  9. Izan Ishak  
  10. Chara  
  11. Nana 
  12. Arol   
  13. Fadzillah Kamarudin   
  14. Mas   
  15. Syakilla 
  16. Mrs.Fiza   
  17. Qard91  
  18. Kak Azatie  
  19. Cute Mum 
  20. Dilazfamily  
  21. Ika puk puk  
  22. Inahasan  
  23. Aisha step 2 tak complete
  24. Ciput Kechik 
  25. NinaZee  
  26. No Answer  
  27. Cempaka Kuning step 2 tak complete
  28. Norhazanita  
  29. Keyah  
  30. Farhana Azwa  
  31. Ewa Fiwa  
  32. Cahaya Mama  
  33. Mazhar  
  34. Rad Zuan  
  35. Farahe_dj  
  36. Miss Hana  
  37. Ateeqs  
  38. Eb Ezrin  
  39. Hezrina83  
  40. Ibu Alisha  
  41. Oni  
  42. Kak Nida
  43. Alycia
  44. Sarah
  45. Atiqah R 
  46. Leen
  47. Farhanah Mokhtar
  48. Intan Eyka
  49. Cik Comot
  50. Segalanya Kuterima step 2 tak complete

okey, terima kasih semua, yg belum join, meh2 join, kalau ada salah link atau nama bg tau ye :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

MrS. F!zA said... Reply to comment

apa yg tk complete ye?saya dah betulkn mtk check

fiqaliqa said... Reply to comment

ok, dh check. just yg nak tahu kenapa nak follow atau join GA saja :)

thanx ya :)

made with love by fiqaliqa