Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, May 19, 2011

Contest Friends Forever



assalamualaikum ^^

hye korang ! jom join contest ni, contest friends forever !! semua ada friends kan ? so, apa kata glemer kan friends korang dengan join contest ni. hee . aku memang gila glemer dan sedang dalam kebosanan , jadi, banyak masa terluang, so, dari membuang masa lagi meneruskan mukadimah kononnya yang panjang berjela, aku dengan ini, menjoinkan diri aku untuk contest ni ! yeah ! hee



nak JOIN ? klik sini ! atau klik kat banner ni ye !



so, gambar bersama friends yang aku tak leh lupa dan paling bagi kenangan ialah gambar ni 
v
v
v
v
v
v
v
v

nampak cam biasa kat korang, tapi ni lah last aku keluar dengan mereka. keluar hang out. huu. bukan hang pi gantung diri. eh, bukan ! huu. sedih tau. lepas dari ni kitorang bz sebab final year kan, dengan exam lagi. huu. sekarang baru je habis berpisah. huu aku tak akan lupe kat korang sampai bila-bila. 

tapi dalam gambar ni siti norsherina tak dak. huu die yang capture gambar ni. so sad die tak dek lak dlm gambar ni. huu. pape pun, aku sayang korang sume ! hari tu penah gak hantar gambar ni untuk contest bff sis nurul badiah, tapi tak de rezeki. so, aku try lagi kali ni. sebab gambar ni yang paling bagi kenangan weyh  :)

yang menariknya contest ni, kita boleh pilih hadiah yang kita nak kalau kita menang, thanx to penganjur dan penaja : Droplet House .so, antara hadiah-hadiah yang ditawarkan tu, aku pilih, baju ni :


penaja : Droplet House



nak tag :

dan semua yang baca ni, jom join jom !!
terima kasih sudi baca :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

3 suka komen:

shafmechy said... Reply to comment

semua ok..thanks join..gud luk ye =)

::rinzz A:: said... Reply to comment

gmbo saya tak ad...
sedih!!!huhu....sayang fiqaliqa juge....

Atiqah Rzk said... Reply to comment

wow.mcm best je. tq tag kite ;)

made with love by fiqaliqa