Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, April 16, 2012

STYLE CONTEST




hai hai hai. hoho lama gila la plak aku tak bukak blog kan ? bukak bukak je dah laen dah interface dia. acewahhh. newayyy. currently, semalam aku baru je join STYLE CONTEST BY THE BISKUT STUDIO. so, memandangkan aku peminat setia THE BISKUT STUDIO. hehe. dan adminnya ofkos ;) hehe. so, aku pun telah menceburkan diri dalam contest ni. 

so, well, korang kena la support aku ye ? tolong la like eh eh eh ? please abg handsome, macho, kakak comey and ayu sekalian. please please pleaseeeeee -,- 


 kalau korang nak join pun boleh gak ,tgk banner kat bawah ni :

hadiahnyaaa :

okey. aku nak tote bag ! nak sgt. hahhaah. so please tolong like ya kawan kawan !

oh, kenapa aku pilih gamba ni ? exactly picca ni aku acah acah je kasi admin pilih mana yg ok. so, pya dh tlg pilihkan tok aku yg konfius sebab dua-dua gambar pun tak comel. haha. boooo. kesian aku. -,-

last but not least, tolong like la lagi sekali. heheh. tu jer :) syg korang <3 klik sini ye ---> https://www.facebook.com/photo.php?fbid=359176010801894&set=a.355657251153770.95330.207001342686029&type=3&theater


ni la gambar nya. hoho penat carik like sebab tak omeyy langsung. huhu -,- booooooo ~


like like like tauuuuu :) masehhhhhh syg syg sekalian :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

1 suka komen:

ainulaqma said... Reply to comment

hi-5 geng UITM :)

jom dapatkn bawal tone roses. cantik2.. nk borong pon boleh~~http://www.facebook.com/media/set/?set=a.170061179785607.16203.103619356429790&type=3

made with love by fiqaliqa