Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, October 18, 2013

Lemas


bila dah final year ni, macam biasa la, banyakkkkk sangatttt tugasannyyeee. bertepek tepek. nak pulak lecturer maen bagi selambak jer. time cuti cenggini memang terkorban la. bukan lembu kambing je terkorban raya korban yang lepas, iolls pun same terkorban. sob sob. ape nak buat, sabar je la kannn. tak sabar nak habis aihhhh. 

tu diaaa. penuhhh bak hanggg !


next sem praktikal pulak. hmm sape ada cadangan tempat praktikal yang best dah serohnok dan best ? hihihi. untuk student entrpreneurship. kalau boleh SME la. area klang valley , ada tak ada tak ? hihi

kalau ada cadangan, komen komen la ye :) trimasss !



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

Atiqah Razak said... Reply to comment

oh course fiqa pn kena klang valley area jgk ke?

tenku butang said... Reply to comment

Hai.. done follow sini no. 715,
Jom follow me back, salam kenal yea..
http://tengkubutang.blogspot.com/

fiqaliqa said... Reply to comment

@Atiqah Razak aah tiqahh. kena klang valley jugak. huhu

fiqaliqa said... Reply to comment

@tenku butang hehe tenkiuwww ! done follow back !

made with love by fiqaliqa