Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, December 21, 2013

Farewell Classmates !


Terasa sekelip mata, tamat sudah kuliah hampir 2 tahun setengah. yang setengah, tinggal praktikal jer. terasa emosi minggu minggu terakhir berkuliah, bangun pagi, tunggu bas, pergi kelas, jawab test, buat assignment menimbun, gelak gelak dalam kelas, troll kawan kawan, pergi makan sama sama, tengok wayang sama sama, study sama sama. arghh. banyaknye memori dengan kau orang. benci lahh. haha.

sampai sampai bergambar dulu. **perhatikan dua abang kepsi dibelakang tu. 
target lock ! haha. mangsa jadi potograper


Hari kejadian, hari terakhir lepas kelas yang terakhir, makan makan reramai di kfc. awkward bila abang kepsi konfius dan muncul konflik bila terpaksa rela jadi potograper. haha. maaf la ye. kami usahawan usahawan ni tak nak termiss bergambar. haha.

oho. tido time bergambar tu trend. sila follow. haha.


yeay my classmate !

daripada gambar pun dah boleh nampak sayang tak sayang kannn ? hehe. ada yang berlaga laga kepala, senget senget bahu sesame, cium cium bau ketiak sikit, terselit menyelit, bahagia membahagiakan. haaa. semua ada. sayanggg katakan. hehe. tapi ni baru half kelas je, ada lagi yang tak dapat nak join. sob sob. hmmm tapi takpelahhh, next time reunion semua kena ada. haaa. ***ha, cubalah teka sape yang capture gambar ni ? hahhaha.

esok esok kalau kawen, sila jemput ye. tak jemput kena pukul. lagi satu, gambar credit to nina, jangan curik, aku malas nak edit letak watermark sume. sape terasa nak curik jugak, tahan je niat kau orang tu. nina ni gengster puncak alam. karang die datang pukul kau. haha. tak caye ? ha, cuba la curik. haaaaha.

selamat berjuang ye kawan kawan ! #degree #entrepreneurship #UitmShahAlam  




Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

1 suka komen:

auni shahira said... Reply to comment

wow...betol..bila kumpul ramai2 mcm nie..mmg best..

made with love by fiqaliqa