Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, July 18, 2011

Nak cantik kan blog ?


blog yang cantik comel gila, juga kadang-kadang maen peranan utk readers singgah blog kita kan ? biasa lah, manusia suka yang shomel-shomel jer. itu lumrah. selain banyak lagi faktor laen kan ?entry ni aku bukan nak bagi tutorial nak cantikkan blog, tapi aku nak lead korang supaya g usha blog-blog yang meriah dengan tutorial ni.


khas untuk mereka-mereka yang suke menghilangkan dengan tak sengaja template dan coding-codingnya. hehe.jadi, entry ni sebagai rasa nak bagi kredit juga kepada owner-owner blog yang banyak membantu :)







okey. dah. thanx sangat-sangat ye. aku paling suke tuto dari biyha, sebab senang nak faham, loading pun lambat :)

Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

syafeika edora said... Reply to comment

eh eh, baru prasan saya kena promote kat blog ni. ngee trimazz.. :)

Asyraf Farhan said... Reply to comment

aw2 best

Md Ruzai Daud said... Reply to comment

wah comel blog awk ..i like it ..sudi sudi la singgah blog kita pulak ya..

mdruzai said... Reply to comment

jemput ya semua ..

made with love by fiqaliqa