Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, July 15, 2011

UPU VS MUET


okey. sesak sekejap server internet upu tepat jam 12 tengahari tadi. beribu-ribu pemohon upu berebut-rebut menunggu keputusan dapat masuk U atau tak.semua yang bukak laman web upu mesti loading lambat. dengan kadar kenebesan yang tinggi, asik kena refresh je, tp xdapat-dapat nak masuk.


kemudian banyak link lain yg diberikan kawan-kawan lain sebagai alternatif nak check result tu. seriyes, kalah nebes amek result SPM, yele. SPM dulu-dulu. hee


dah kena berebut dengan adik aku yang lepasan matrik.okey, tak pe, aku send mesej kat 15888. harap-harap cepat le dptnya. hmm. kecewa. tak dapat-dapat.tunggu punya tunggu, akhirnya adik aku check die punya dulu.


aku nebes lagi. rasa nak bunuh diri. berpeluh-peluh -.-'


seminit, dua minit, lima minit. henset berbunyi. oh, ade mesej. 15888. 


900812******   DUKACITA, PERMOHONAN ANDA TAK BERJAYA.BOLEH LA BUAT RAYUAN. JANGAN MENANGIS AIR MATA DARAH . okey, aku tambah yg last tuu--


haaaa ? isthigfar skejap. rasa nak pengsan. nak terjun apartmen ni, sekarang jugee. kena buat rayuan. sedih. kecewa lagi lahh.


tapi dah jangka, sebab time apply tu tak amek muet lagi. dan ade lagi satu faktor, jantina. hmm. kalau lelaki, cerah la peluang nak masuk U. hmm.


tak pelah, mungkin belum rezeki. hmm, doakan aku dapat ye rayuan tuu . doakan tau :) nak masuk U jugeee . huuuu


Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

~syue syada~ said... Reply to comment

insyaAllah dapat rayuan nanti.. :)

Atiqah Rzk said... Reply to comment

insya Allah. goodluck. doakan sy jgk ;)

fiqaliqa said... Reply to comment

maseh :) sama2 la kita buat rayuan ye tiqah :)

Anonymous said... Reply to comment

Hello, boleh tanya.. kalau nak apply UPU.. mesti dah ada ambik MUET ker?

made with love by fiqaliqa