Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, August 21, 2011

Saya Gadis Bertudung


wahai kawan kawan yang di kasihi sekalian, 
marilah kita semua menceburkan diri dalam contest ni.

ahahha, keren tak intro tuu ? oleh kerana hr ini sunday, jadi idea semua relaks relaks aja kan? so, jom la join contest ni, Alhamdullilah, sekarang banyak bloggers yang buat contest bertudung dan sebagainya. it a good sign kan ? lagi-lagi di bulan yang mulia ni :)

jadi, 
jangan membuang masa lagi, picit-picit la banner ni kalau nak join yee :) 


syarat die senang je, kena lengkapkan slogan ni
Saya Bangga Menjadi Gadis Bertudung Kerana....

saya rasa Pretty kalau bertudung :) hehe . 
saya rasa gadis-gadis lain yang bertudung pun sangat pretty :)
dah la pretty, yang penting,
 menutup aurat kan satu kewajipan muslimah tanpa boleh dinafikan ? kan kan ?
so, buat apa susah-susah ? pakai je tudung, konfem cunnn :)

so, syarat kedua, cam biasa, kena tepek gambar satuuu


haha. mesti korang penah tgk kan gambar ni ?
hehe. repeat je niiii :)
tak tahu nak buh gambar apa. hahaha


nak join ?

okey. siap. harap-harap ada rezeki :) hee



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

2 suka komen:

cart kartika said... Reply to comment

tahniah n tq sudi join.. apa2 hal follow up blog cik ika ye. gud luck!

cart kartika said... Reply to comment

^^jum tengok senarai pemenang.. http://cartiecacloset.blogspot.com/2011/08/pemenang-contest-gadis-bertudung.html

made with love by fiqaliqa