Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, April 10, 2011

Give Away Fiqaliqa Fashionista ?


assalamualaikum ^^

wink wink ! ini adalah entry syok sendiri ~ erk -.-'
mood pagi ni tiba-tiba jd ceria sebabnya
follower dah mencecah angka 110. ha, sedapkan nombor ni
*ye,saya tahu follower anda beriban
jadi, xnak la bagi award dekat follower 110 jew

sebab yang lain tu dah lama dah menyupport blog ni kan
so.. igt nak buat GA
tp belum dipikirkan lagi
rasa-rasa ramai ke nak ?

kalau xde, wat malu aku jew. haha
jadi dgn ini nak mintak la pandangan dan pendapat korang semua ~

hee
sudi-sudilah drop comment ye. sebelum tarikh di atas
*saja nak tau feedback :)
kalau agak-agak niat aku ni dapat di teruskan,
maka aku akan buat GA bg u all !

kalau la jadi, ini hadiahnya :


1st Prize : Eau De Cologne Spray
2nd Prize : Roll-On Deodorant 

saguhati : Avon Simply Pretty mini eyeliner 

dan ofkos la pemenang GA tu akan aku tepekkan link dia di blog tak seberapa ni :)
*hadiah pun tak seberapa jew.

hehe
okeylah, itu saja untuk pagi ni
maseh semua


aha.gembira tak hengat ! thanx support me :)



terima kasih sudi baca :)
Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

7 suka komen:

fiqaliqa said... Reply to comment

okey, semasa mengepo entry ni, tambah lg 1 follower :) maseh bangat ya !

ehda said... Reply to comment

wt je cik fiqa...jnji org ley join *wlpun 1 blik.

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe mesti la boleh join :)

syufaa said... Reply to comment

tahniah menang BCSH giveawayy!!!

http://psychedelicacufa.blogspot.com/2011/04/nenooonenooooo-pemenang-giveaway-bcsh.html

fiqaliqa said... Reply to comment

thanx cik syufa syg :)

dah siap entry utk cik syufa

http://fiqaliqafashionista.blogspot.com/2011/04/waaa-fiqaliqa-menang-give-away-bsch-3rd.html

Siti NorSherina Bt Rohame said... Reply to comment

sukung2..:)wat je la...

fiqaliqa said... Reply to comment

hehe tgu........... ko jgn x join lak t. hehe

made with love by fiqaliqa