Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, May 25, 2011

oh em jayy ! itu sis NurulBadiah Lai !



assalamualaikum ^^


ini entry jakun + batak. tapi aku nak teruskan jugak menaip. hahha


aku bangun pagi ni dengan muka bertoya giler. cucuk broadband, nak online. bukak fb. ala..asik-asik mende same. suke sangat wat sumtink yang konon nak bagi aku jeles. eh... kemon la weyh !


tak heran larh. kalau ko dah suke sangat. amek je lar. wa sikit pun tak kesah maa. kawan kelas ke kawan menggedik. ewyewwww. sape makan cili teras pedasnya,sape makan nangka, dapat getahnya. sape makan roti canai, boleh pilih nak dal ke sambal. oh, ok, distracted plak.


tengok, kalau cerita pasal fb,mukabuku,facebook dan pape je la. mesti ada je yang wat hangin monsoon dalam badan, tak leh tak de. mesti ade. ni aku rasa nak tutup je fb ni. menyakitkan hati je layan manusia-manusia ni. hmm -.-


tapi, cuba kalau bukak blog... warh ~ rasa berbunga je dalam hati. macam dekat taman bunga sakura meyh. kelopak-kelopak jatuh berguguran.. then terjatuh kat pipi, wah. lembutnya... lepas tu kita amek, cium kelopak-kelopak tuu. wah wanginya ~ mcm kelopak dlm blog ni. hee


okey, tinggi tak imaginasi aku ? haha. hari ni lagi larh bertambah asyik ! gembira je. ahaha. nak tahu kenapa ? tgk ni ! klik kalau nak tumbesaran lebih dengan dugro ! haha




nampak tak wahai kome ? itu adalah follower-follower tersayang saya. dan antara mereka,ada sis Nurulbadiah Lai . wahahaha. ni larh yang buat mak terkejut ni. dekat shoutbox pun sis tinggal jejak tau.


dah la hari tu aku buat entry ada buh banner sis, tapi tak g tau, yela, ingatkan, tak kan la sis nak layan blog selebet cam aku ni. hee. dah la sekarang tengah renovate ! buat malu jer. haha.


aku adore sangat dengan entry sis Nurulbadiah Lai , sebabnya, banyak yang aku belajar. isi-isi die ikhlas je.bukan nak cari trafik atau ape. follower dah memang beriban la kan. tok sah cite. hee


aku selalu baca blog  sis Nurulbadiah Lai , tapi kadang-kadang je komen. hehe.selalu baca then like. bagi manusia-manusia kat fb tu baca plak kan.hari tu pun ada join contest bff yang sis buat, tapi tak dek rezki lak. nak wat caner kan.


mana yang tak tahu lagi tuu, g la usha, korang mesti dapat sesuatu punyer. macam aku. terharu gile sis sudi follow blog ni. kalau sis baca ni, awww. lagi terharu. just wanna say, thanx a lot. u ve been inspired me lot.banyak tau. untuk terus kekal menjadi blogger. dalam dunia blogger yang maya ni :) thanx !


follower-follower yang lain pun sangat berharga.terasa kerdil je nak banding dengan korang semua. teruskan menyokong saya ye. bila ada blogger otai yang support korang, korang akan rasa semangat giler, macam aku ni. hehe. ke aku sorang jer jakun ni ? hee


btw, thanx semua, tanpa korang, yang sudi baca dan singgah kat blog ni walau seminit pun, dah cukup bermakna. terima kasih semua !!! teruskan berblogging ye. 


mak aih. panjang lak ucapan. ingat nak masuk parlimen ke. hee :) thanx semua !




Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

Atiqah Rzk said... Reply to comment

bestnye orang fofuler follow. hehe. blog fiqa memang best pong :D

eB ezrin said... Reply to comment

musti la singgah, suker dok sini aper walopn as silent reader ;p
4 u:
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/05/lompat2-suker.html
tq

fiqaliqa said... Reply to comment

hee, terharu tau. ala, blog atiqah r pun bez larh :)

fiqaliqa said... Reply to comment

eb ezrin : thanx :) winner ga kan ? hee

made with love by fiqaliqa