Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 10, 2011

Perubahan Drastik


perubahan drastikula dalam blog :


Header 
hmm. tengok, header dah xdek. ahhhha. beberapa hari yang lepas ada la buat header, kalau korang ada datang singgah, mesti dapat tengok, yang penuh lips lips tu. hmm. cam buruk,pastu aku buang terus. huuuu. sedih kan ? tolong la buat kan header, hee


tak dapat tengok ? ni haaa. 
haish buruknyaaa =='


Template
sekarang aku guna template yang simple mimple je. penat dah dok gatal tangan edit tu, edit ni, last-last jadi buruk, huhu. menyesal woooo. dulu cam dah okey sikit, sebelum yang header atas ni la, tapi dah lepas tu, aku rasa macam aku pun xnak masuk blog sendiri. hahaha. tapi ada gak yang sudi masuk dan follow. sayang ketat la korang tauuu. hihi


Lagu Halwa Telinga
hmm. nampaknya, aku tak rasa nak buang lagi lah lagu ni. sebab lagi Hujan-Kotak Hati ni lagu spesial gila aku rasa menusuk qolbu. heee. so, mungkin nantilah kot baru delete, rasanya tak berat sangat dah blog ni kan ?


Font dah boleh ditukar
sebelum ni aku ada masalah dengan page text yang tak boleh ditukar, entah kenapa. bila nak post entry baru je, aku terpaksa setting font lain. mungkin sebab aku terlalu banyak edit templates ker ? tah laa.


Item comel-comel
item comel-comel dalam blog contoh macam image assalamualaikum yg strawberry tu dah xdek, *aku akan cari jalan bg ada balik. haha. border dekat gambar bila disentuh, share and like fb, hmm. banyak lagi yang dah xdek, 




so, korang rasa yang baru ni ok ke tak ?





 p/s:  hmm. berapa hari ni sibuk sikit.  dengan konvo dan kerja. 
nanti nak update pasal konvo pulakk. 
ha,, dengan expo coklat dekat mid valley semalam :) hee



Terima Kasih Sudi Baca :)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Like la Page Fiqaliqa Fashionista sekali yee :)

4 suka komen:

Atiqah Rzk said... Reply to comment

more simple. love it <3

fiqaliqa said... Reply to comment

thanx tiqah :)

Shaheila Nooraisah said... Reply to comment

yunk..dah tak obes dah..laju ke aku bukak... love pink <3

fiqaliqa said... Reply to comment

@Shaheila Nooraisah

hehe. sekarang tengah kawal BMI ni. hehe thanx ya atas nasihat anda. hehe

made with love by fiqaliqa